Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

DONJI MIHOLJAC: ODRŽAN MAILATH STREETBALL CUP 2022.

Turnir je ponudio niz uzbudljivih susreta u kojima su pored igrača uživali i gledatelji.

Autor/Izvor:D.Š./M.P. Foto/Izvor: D.Š./M.P.
14.06.2022.

U subotu, 11. lipnja 2022. godine u Donjem Miholjcu u organizaciji KK Donji Miholjac održan je MAILATH STREETBALL CUP 2022. Sudjelovale su selekcije do 9, 13 i 15 godina iz Osijeka , Belišća i Donjeg Miholjca, a igralo se po Streetball pravilima 3×3.

– Zahvaljujem se svima koji su nam pomogli, na bio koji način, u organizaciji turnira Mailath Streetball cup 2022, isto tako i svima koji su za djecu donirali sendviče, grickalice, vodu i sokove. Zahvalio bih se DJ-evima koji su davali ritam turniru. Posebno se zahvaljujem svim roditeljima na podršci. Veliko i najveće hvala , naravno, ide svim sudionicima turnira, a posebice onima najslađima, najborbenijima našim najmanjima ” Najjačim klincima”. Siguran sam da su se svi zabavili, uživali u igranju i gledanju. Sada se već osjeća, kako polako dolazi sljedeći Mailath Streetball cup 2023. Turnir koji bi se trebao održati u večernjim satima, pod reflektorima, turnir koji će biti još veći i bogatiji sadržajima, ali o tome ćemo s vremenom obavještavati sve zainteresirane. – rekao je Marko Prusina

Za dobru atmosferu pobrinuli su se: DJ Nesho, DJ Deis i DJ Laccy.

U kategoriji U-15 ( do 15 g ) pobijedila je ekipa Splash iz Osijeka, druga je bila ekipa CU momci iz Donjeg Miholjca, a treća je bila ekipa Draft iz Belišća. U kategoriji U-13 ( do 13 godina ) prva je bila ekipa Lino, druga je bila ekipa Jakov i treća je bila ekipa Pekki. U kategoriji U-9 ( do 9 godina ) su pobjednici bili svih 6 ekipa.

Fotogalerija:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *