Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

OD LISTOPADA BESPLATNE RADIONICE SOCIJALNIH VJEŠTINA ZA DJECU 10 – 14 GODINA

Novi ciklus besplatnih radionica socijalnih vještina održavati će se jednom mjesečno u prostorijama Društva Naša djeca u Donjem Miholjcu.

Autor/Izvor:D.Š./Dokkica Foto/Izvor:Dokkica
22.09.2022.

Socijalne vještine su skup ponašanja koja nam pomažu u stvaranju kvalitetnih odnosa te doprinose integraciji u vršnjačku skupinu. Nužne su i za uspješnije nošenje sa zahtjevima koji se postavljaju pred nas te na taj način pomažu u nošenju sa svakodnevnim stresom. Važno je napomenuti kako se socijalne vještine uče i moguće ih je unaprjeđivati. 

S ciljem podupiranja dječjeg socioemocionalnog razvoja, stručni tim Dječjeg kreativnog centra DOKKICA, u sklopu programa Alternativni centar podrške za djecu i roditelje te financijsku podršku Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike provodi novi ciklus radionica socijalnih vještina. Na radionicama kroz kreativne aktivnosti, diskusiju i druženje djeca obrađuju teme poput aktivnog slušanja, važnosti neverbalne komunikacije u svakodnevici, suradnje, sukoba, empatije, prepoznavanja i izražavanja osjećaja te razvoja samopoštovanja kroz učenje procesa asertivnog zauzimanja za sebe.

Ciklus radionica počinje od listopada 2022., radionice se održavaju jednom mjesečno u popodnevnim satima u prostorijama Društva Naša djeca u Donjem Miholjcu, a o točnom datumu u mjesecu roditelji će biti pravovremeno obaviješteni. 

Također i dalje je otvorena mogućnost upućivanja djece i roditelja u Savjetovalište. Sve navedene usluge su besplatne.

Za prijavu djeteta u ciklus radionica potrebno je ispuniti sljedeći obrazac: https://tinyurl.com/ACPsocijalnevjestine

Za više informacija i prijavu djeteta roditelji se mogu javiti i na e-mail: podrska@dokkica.hr ili na mob. 099 748 2532.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *