Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

DVORAC MAILATH – ATRAKTIVNA LOKACIJA ZA SNIMANJE

Glazbeni spot, osim što ima umjetničku vrijednost, snažno je promotivno sredstvo kroz koje umjetnici: izvođači, redatelji  i producenti pridonose promociji kulturne baštine.

Autor:D.Š.

Brojni glazbenici prepoznali su dvorac Mailath kao vrlo atraktivnu lokaciju za snimanje video spotova, a u četvrtak 09.09.2021. godine u dvorcu Mailath u Donjem Miholjcu spot za svoju novu pjesmu snimao je TS Dyaco iz Đakova, dok je iza kamere bio redatelj Mario Šulina.

– Nakon što smo prije 2 godine izgubili člana Slavena Crnojevića, odlučili smo da mu poklonimo jednu lijepu pjesmu, jednu baladu punu emocija.
Pjesma “Najdraži se vječno pamte” nastala je prošle godine, nedavno smo ju predstavili na Aurea Festu u Požegi, a u narednih nekoliko dana biti će gotov i video spot. – rekao je član sastava Dyaco, Danijel Car

Redatelj video spotova i redatelj uspješnog i nagrađivanog slavonskog dugometražnog igranog filma “Adam” Mario Šulina, rekao je da ovo jedna vrlo sjetna i prekrasna pjesma te dodao: – Slaven je bio moj prijatelj i puno ćemo uložiti rada i truda u ovaj video spot i vjerujemo da će ispasti jako dobro kako je to Slaven i zaslužio, dostojno uspomene na njega.

Turistička zajednica grada Donjeg Miholjca kontinuirano potiče i sudjeluje u  ovakvim projektima, o čemu govore i nekoliko već snimljenih spotova i promotivnih turističkih filmova  u ovom predivnom kompleksu dvoraca i perivoju . Tako su realizirani glazbeni  spotovi TS Prijatelji, Gazde, TS Libero, promotivni turistički film sa Anom Rucner poznatog režisera Hrvoja Hribara, a imamo i najavu mogućeg snimanja još jednog glazbenog spota u skoroj budućnosti. – rekla je direktorica Turističke zajednice grada Donjeg Miholjca Melia Vidaković

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *