Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

U VILJEVU ODRŽAN 2.TURNIR ULICA

Dan veselja, druženja i sporta uz puno natjecatelja i posjetitelja.

Autor:D.Š. Foto/Izvor: D.Š./M.L.
04.07.2022.

U subotu, 2. srpnja 2022. godine, na igralištu NK Viljevo u sklopu projekta „Put do zdravlja – Prevencija koronarnih i malignih bolesti na području Grada Donjeg Miholjca i Općine Viljevo”, održan je 2. Turnir ulica. Bio je to dan veselja, druženja i zabave prepun pozitivnog naboja.

Napeto i uzbudljivo natjecanje “Turnir ulica” donijelo je puno neočekivanih obrata. Natjecalo se 8 ekipa, a u borbi za treće mjesto igrale su ekipe “B. Radića 1” i “Čarda 2” (4:2), a pobjedu u finalu nakon uzbudljivih izvođenja penala uzela je ekipa “B. Radića 2” pobijedivši ekipu “Jorgić” rezultatom 1:1 (4:3).

Rezultati Turnira ulica u Viljevu:

1. mjesto: Braće Radića 2
2. mjesto: Jorgić
3. mjesto: Braće Radića 1
4. mjesto: Čarda 2

Najbolji igrač: Antonio Kovačević
Najbolji vratar: Ilija Vurbić
Najbolji strijelac: Zvonimir Vincetić

Osim natjecanja u malom nogometu odigrana je i revijalna utakmica škole nogometa NK Viljevo, te natjecanje u potezanju konopa, natjecanje u izvođenju penala te u ispijanju piva. U potezanju konopa pobjedu je odnijela Udruga “Vrećari“, u izvođenju penala najuspješnija je bila Marija Kopić, a u ispijanju piva pobijedio je Borna Grgić.

Načelnik Općine Viljevo, Dominik Knežević zahvalio se svim sudionicima na sudjelovanju, njihovom svesrdnom zalaganju, te istaknuo da je turnir u potpunosti uspio jer sport zbližava ljude svih generacija.

Osim uživanja u sportskim igrama svi posjetitelji također su se mogli okrijepiti brojnim i raznovrsnim pićima te uživati u gurmanskim specijalitetima te glazbenom programu i sastavu “Zlatni klas” iz Josipovca.

Djelić atmosfere možete pogledati u fotogaleriji:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *