Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

Pravila privatnosti

Adresa naše web-stranice je: http://www.miholjstina.info.

KOLAČIĆI

Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašemu tvrdom disku, što našoj internet stranici omogućava prepoznavanje Vašega računala prilikom sljedećeg posjeta stranici.

Kolačići ne sadržavaju nikakve osobne podatke koji vas mogu identificirati. Podaci i informacije kroz kolačiće mogu biti spremljeni ako korisnik web portala da privolu.

Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske strance i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačić koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.

KOLAČIĆE TREĆIH STRANA WEB PORTAL WWW.MIHOLJSTINA.INFO KORISTI KROZ NEKOLIKO VANJSKIH SERVISA :

1 . Facebook koju omogućuje korisnicima registraciju i prijavu preko vlastitih računa na društvenim mrežama
2. Google Analytics koji mjeri posjetitelje i njihove karakteristike

Ugrađujemo dodatak Facebook komentari koji vam omogućuje da ostavljate komentare na našoj web stranici koristeći svoj Facebook račun. Ovaj dodatak može prikupljati vašu IP adresu, korisničkog agenta vašeg web preglednika, pohranjivati ​​i dohvatiti kolačiće u vaš preglednik, ugraditi dodatno praćenje i nadzirati vašu interakciju s sučeljem za komentiranje, uključujući povezivanje vašeg Facebook računa s bilo kojom radnjom koju poduzmete na sučelju (npr. kao “lajkanje” nečijeg komentara, odgovaranje na druge komentare), ako ste prijavljeni na Facebook. Za više informacija o tome kako se ti podaci mogu koristiti pogledajte Facebook -ovu politiku privatnosti podataka: https://www.facebook.com/about/privacy/update

Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati tehničke podatke kao što su kolačići, IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu.

UGRAĐENI SADRŽAJ SA DRUGIH WEB STRANICA

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

ANALITIKA

Miholjstina.info koristi Google Analytics koji mjeri broj posjetitelja.

Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati tehničke podatke kao što su kolačići, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Miholjština.info poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza utvrđena zakonom.
Miholjština.info se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Miholjština.info portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *