Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

ODRŽAN KOORDINACIJSKI SASTANAK POVODOM BICIKLISTIČKE UTRKE CRO RACE

Utrka CRO Race 28. rujna starta iz Osijeka i prolazit će kroz trinaest županija, i ugostiti će dvadesetak biciklističkih timova iz Europe, Azije, Amerike i Australije, kroz šest etapa, na trasi većoj od 1.000 kilometara diljem Hrvatske.

Autor/Izvor:D.Š./C.R.

Utrka CRO Race 28. rujna starta iz Osijeka, a prva etapa utrke vozi se od Osijeka do Varaždina. Tim povodom danas 13. rujna 2021. godine na inicijativu Siniše Crnčana, u maloj vijećnici dvorca Mailath održan je koordinacijski sastanak jer će tijekom prve etape sudionici utrke proći kroz Donji Miholjac i područje koje pokriva PP Donji Miholjac, a sve s ciljem da se organizira nesmetan prolaz natjecatelja i da se omogući posjetiteljima da uživaju u ovom jedinstvenom projektu.

Posjetitelji će imati priliku vidjeti neka od najvećih imena profesionalnog biciklizma, a utrku će prenositi televizija u izravnom prijenosu koji će se emitirati na šest kontinenata – u Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi, Aziji, Africi i Australiji – u čak 190 zemalja. CRO Race zovu najljepšom razglednicom Hrvatske, a dio te razglednice biti će i Donji Miholjac.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *