Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

Poštovani,

Dobrodošli na prvi informativni portal Miholjštine , Miholjština.info. koji vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja ovo portala prema niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti se primjenjuju na sve sadržaje i usluge portala Miholjština.info. Korištenjem portala Miholjština.info smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate.

AUTORSKA PRAVA

Auvid d.o.o. kao vlasnik ovoga informativnog portala polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje na portalu Miholjština.info (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Svi sadržaji na portalu Miholjština.info ( tekstovi,fotografije,video) su vlastiti osim ako nije drugačije naznačeno . Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala Miholjština.info i podložno je tužbi.

IZMJENA SADRŽAJA I USLUGA

Miholjština.info zadržava pravo promjene, privremenog i/ili trajnog ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.
Informativni portal Miholjština.info sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, linkova na vanjske stranice te sadržaja kreiranih od strane posjetitelja. Sve sadržaje koje nudi portal Miholjština.info koristite na vlastitu odgovornost i Miholjština.info ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem navedenog.
Za vijesti i tekstove iz drugih izvora ne odgovaramo za točnost i istinitost podataka.Kada je izvor informacije jasno naveden i kada se ista zasniva na iskazu ili izjavi neke osobe, kao i osobe koje nam pošalju vijest, iste su odgovorne za istinitost podataka. Miholjština.info nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće. U potpunosti se odriče svake odgovornosti na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

OBVEZE KORISNIKA

Korisnicima Miholjština.info ne dopuštamo:
1. Objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji krše Hrvatske i/ili međunarodne zakone, zatim uvredljive, vulgarne, prijeteće, rasističke ili šovinističke sadržaje.

2. Objavljivanje, slanje i razmjenu informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima.

3. Lažno predstavljanje te predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe.

4. Objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom.

5. Objavljivanje, slanje i razmjenu neželjenih sadržaja o korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili obmanom.

6. Svjesno objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme.

7. Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika.

PRAVILA KOMENTIRANJA

Komentari objavljeni na portalu Miholjština.info bilo kao komentar treće osobe u tekstualnom obliku bilo kao komentar odnosno mišljenje u video prilogu ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.
Miholjština.info zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

U slučaju objave sadržaja kojima se narušava osnovna koncepcija i smisao portala Miholjština.info i koji pri tome uzrokuju ili bi mogli uzrokovati bilo kakve probleme ili konfliktne situacije, a bez obzira na to jesu li sadržaji dopušteni Uvjetima korištenja ili ne, pridržavamo pravo da ih uklonimo bez objašnjenja, a sve ovisno o našoj procjeni situacije. Ovakvim postupanjem nastojimo zaštititi sve korisnike koji dobronamjerno posjećuju stranice, ali i zaštititi Uredništvo od nepredviđenih, neadekvatnih, možda i zlonamjernih aktivnosti.

Bez obzira na činjenicu što imamo pravo nadzirati sadržaj, vi ste osobno isključivo odgovorni za sadržaje koje objavljujete, učitavate ili razmjenjujete na portalu Miholjština.info. U slučaju nepoštivanja odredbi o sadržajima i aktivnostima iz Uvjeta korištenja, svi korisnici i treće osobe snosit će odgovarajuće zakonske posljedice te će odgovarati za bilo koju štetu koja se nedopuštenim aktivnostima ili objavom, odnosno učitavanjem zabranjenih sadržaja, prouzroči nama, ostalim korisnicima ili trećim osobama.

REKLAMNI SADRŽAJI

Na portalu Miholjština.info pojavljuju se i reklamni sadržaji (reklamne poruke, banneri, oglasi i sl.) koje na temelju ugovornog odnosa s nama objavljuju naši partneri i drugi oglašivači. Sve ugovorne i druge odnose u koje ulazite s osobama koje se oglašavaju na našim stranicama uredit ćete neposredno s oglašivačima. Mi nismo uključeni u te odnose i ne preuzimamo odgovornosti koje iz njih proizlaze.
Uložit ćemo najveće napore da među sadržajima portala Miholjština.info uključujući i privatne poruke, ne bude prisutno zakonom zabranjeno oglašavanje, posebno uključujući oglašavanje koje vrijeđa ljudsko dostojanstvo, koje bi moglo prouzročiti tjelesnu, duševnu ili drugu štetu djeci, kao i neetično oglašavanje. Ako ustanovimo da se na portalu Miholjština.info pojavljuje takvo oglašavanje, odmah ćemo ga ukloniti.
Također, nećemo podržavati oglašavanje koje dovodi u zabludu ili će vjerojatno dovesti u zabludu osobe kojima je oglašavanje upućeno te je vjerojatno da će time utjecati na ekonomsko ponašanje tih osoba.
Do najveće moguće mjere dopuštene važećim pravnim propisima, isključujemo odgovornost, za bilo kakvu štetu uzrokovanu korisnicima ili trećim osobama u vezi sa zakonom zabranjenim oglašavanjem. Sve vaše primjedbe i zahtjeve vezane uz sadržaje oglašavanja molimo dostavite izravno oglašivaču.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *