Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

DODIJELJENE NAGRADE ZA NAJBOLJU PODUZETNIČKU IDEJU 2020.

Na javni poziv pristiglo je 44 poduzetničke ideje koje je razmatralo posebno povjerenstvo te nagradilo 13 ideja.

Autor/Izvor:D.Š./OBŽ/OBŽ
Foto:OBŽ

Danas (19. siječnja 2021. godine) na prigodnoj svečanosti, župan Osječko-baranjske županije g. Ivan Anušić uručio je nagrade i diplome najuspješnijim sudionicima projekta “Najbolja poduzetnička ideja 2020.”.

Cilj ovoga projekta je poticanje “start-up” poduzetnika, ali i onih osoba koje tek razmišljaju o ulasku u svijet poduzetništva, na stvaranje novih proizvoda, odnosno usluga koji se mogu ponuditi tržištu.

Pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Ivana Katavić Milardović istaknula je da je na javni poziv pristiglo 44 poduzetničke ideje koje je razmatralo posebno povjerenstvo te nagradilo 13 ideja. Nagradni fond iznosio je ukupno 50.000 kuna, s tim da prva nagrada iznosi 12.000 kuna, druga 8.000 kuna, treća 5.000 kuna, a ostalih deset nagrada po 2.500 kuna.

Prva nagrada pripala je poduzetnici Brankici Perković za projektnu ideju pod nazivom „Neuro centar“, druga nagrada pripala je Emiliji Gotlibović iz Osijeka za ideju „Interno upravljanje zgradama – mobilni suvlasnik“, a treća Ani Buljan iz Osijeka, za ideju „Speeka online platforma za učenje engleskog jezika“.

Ostali dobitnici su: Pozitivni pomak – obrt za savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem vlasnika Predraga Kvolika iz Osijeka za ideju „Upravljanje ljudskim potencijalima“, zatim Frenkie – obrt za njegu i šišanje kućnih ljubimaca vlasnice Lane Vego iz Osijeka za ideju „Frenike“, Helena – obrt za proizvodnju prirodne kozmetike vlasnice Helene Nađ iz Podgorača za ideju „Proizvodnja prirodne kozmetike od kozjeg mlijeka“, Altera Vita – obrt za usluge vlasnice Maje Zečić iz Tenja za ideju „Altera Vita“, Mirta Grozdanić Falamić iz Donjeg Miholjca za ideju „Terapijska moć gline“, Stander j.d.o.o. Miholjački Poreč za ideju „Hrvatski proizvođači i pružatelji usluga u fokusu stranih kupaca“, Romana Ban iz Beničanaca za ideju „Art terapija“, Matko Mrđanović iz Osijeka za ideju „Šokački garo“, Martin Hoffmann iz Osijeka za ideju „Pametna polica za trgovine budućnosti“ te Marin Sabljo iz Čepina za internetsku aplikaciju „Ćušpajz.hr“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *