Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

DRAŽEN TRCOVIĆ U POSJETI MINISTARSTVU REGIONALNOG RAZVOJA I FONDOVA EUROPSKE UNIJE

Prilikom posjete uručena su 2 ugovora za projekte koji se realiziraju na području grada Donjeg Miholjca.

Autor:D.Š.
Foto/Izvor:D.T.

U utorak 26.10.2021. godine, predsjednik Gradskog vijeća Grada Donjeg Miholjca Dražen Trcović, posjetio je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, te održao radni sastanak sa ministricom Natašom Tramišak, na kojem se razgovaralo o financijskim perspektivama za razdoblje do 2023. godine, te od 2023 do 2027. godine, kao i o projektima vezanim za ulaganja u privatni i javni sektor, te mogućnostima koje nude fondovi EU.

Prilikom posjete, ministrica Nataša Tramišak je Draženu Trcoviću uručila dva ugovora o sufinanciranju EU projekata za Grad Donji Miholjac:

ZIPi – Završetak izgradnje poslovne infrastrukture u iznosu od 2,6 milijuna kuna
Energetska obnova zgrade sportske namjene – kuglana u Donjem Miholjcu u iznosu od 153 tisuće kuna, odnosno do 50% financijskog udjela Grada Donjeg Miholjca u navedenim projektima.

Dražen Trcović zahvalio se ministrici Nataši Tramišak, svim njezinim suradnicama i suradnicima na razumijevanju, kao i na sredstvima koja će biti usmjerena u Grad Donji Miholjac, kao dodatni financijski vjetar u leđa, kako bi Grad mogao kvalitetno pripremati i realizirati i druge EU projekte, ali i sve ostale projekte koji su potrebni u Donjem Miholjcu za boljitak života i povećanje standarda.

– Izuzetno mi je drago da danas postoji razumijevanje za male gradove kao što je Donji Miholjac, a posebno kada komunikacija s ministricom i njezinim suradnicima urodi plodom na ovakav način.- istaknuo je Trcović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *