Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

EKIPA “AMADEUS” POBJEDNIK 2. ROŠTILJADE U RAKITOVICI

Za natjecanje u roštiljanju prijavilo se 30 natjecatelja.

Autor:D.Š.
25.06.2022.

U subotu, 25.06.2022.g. u organizaciji ŠNK “Sokol” Rakitovica održana je 2. Roštiljada u Rakitovici. Toplo vrijeme i odlična atmosfera učinili su subotnje poslijepodne posebno ugodnim kako za natjecatelje i organizatore tako i za posjetitelje koji su uživali u druženju i bogatoj gastronomskoj ponudi.

Organizatori su osim natjecateljskog djela u roštiljanju također organizirali natjecanje malom nogometu, natjecanje u povlačenju gurtne i u ispijanju piva. Osim toga za natjecatelje i posjetitelje organizirana je bogata tombola, a za glazbeni dio se pobrinuo Maestro band.

– Iznenađeni smo koliko je velika bila zainteresiranost i drago nam je da su se svi jako dobro zabavili i proveselili, a najvažnije od svega je što se okupio veliki broj roditelja sa djecom. Veliko hvala svima onima koji su proteklih dana vrijedno radili kako bi imali ovako prekrasan događaj u našem selu i hvala svim sponzorima i medijskim pokroviteljima, te se vidimo nagodinu. – rekao je predsjednik ŠNK “Sokol” Rakitovica, Hrvoje Pleša

REZULTATI 2. ROŠTILJADE U RAKITOVICI:

1. Ekipa “Amadeus“, Podgajci Podravski
2. Miroslav Horvat, Rakitovica
3. Ekipa “DVD Golinci

U malom nogometu najuspješnija je bila ekipa “Sokol” Rakitovica, najbolji strijelac Julija Adamović, u potezanju gurtne najuspješnija je bila ekipa DVD Golinci, a u ispijanju piva pobjednik je bio Marinko Vrbanić.

Čestitke pobjednicima!

Kako je bilo na roštiljadi pogledajte u bogatoj fotogaleriji:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *