previous arrow
next arrow
Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

GORAN ALADIĆ OBJAVIO KANDIDATURU ZA GRADONAČELNIKA DONJEG MIHOLJCA

GORAN ALADIĆ, AKTUALNI GRADONAČELNIK DONJEG MIHOLJCA, objavio je kandidaturu za gradonačelnika Donjeg Miholjca na nadolazećim lokalnim izborima te se tom prigodom putem medija obratio svim svojim sugrađanima i svim mještanima prigradskih naselja.

Autor: SPONZORIRANO

GORAN ALADIĆ, aktualni gradonačelnik Donjeg Miholjca , objavio je danas, 7. travnja 2021. godine kandidaturu za gradonačelnika Donjeg Miholjca na nadolazećim lokalnim izborima. Obraćanje Gorana Aladića prenosimo u cijelosti.

Dragi sugrađanke i sugrađani, dragi mještani prigradskih naselja,

Sjećam se da sam na današnji dan, prije točno četiri godine, zajedno s ljudima iz svoga tima koji su i danas uz mene, odlučio ponuditi ljudima svoga Miholjca znanje, iskustvo, viziju i entuzijazam i pokušati zajedno s njima kreirati jedan novi način vođenja grada.

Moj tim i ja željeli smo onu dugogodišnju apatiju, pesimizam i ravnodušnost promijeniti u volju, želju i optimizam naših građana i svih nas koji ovdje živimo. Građani su na lokalnim izborima prije četiri godine prepoznali našu odgovornost i iskrenost, naše poštenje, našu želju za promjenama pa je velik broj stanovnika Miholjca i mještana prigradskih naselja dao mome timu i meni povjerenje u vođenju grada u proteklom četverogodišnjem razdoblju.

Od prvoga dana mandata za nas ne postoji ideologija, za nas ne postoji podjela na lijeve i desne, za nas ne postoji politikanstvo: NAŠA JEDINA IDEOLOGIJA JE ČOVJEK i tome smo težili od prvoga dana i uvijek ćemo tome težiti.

Za nas ne postoji vrijeđanje, omalovažavanje i kopanje po životima drugih kandidata za gradonačelnika i diskreditiranje članova drugih političkih opcija jer u svim područjima života, pa tako i u politici, mora postojati korektnost, ljudskost i iskrenost i zbog toga se, kao ni do sada, nećemo baviti drugim kandidatima niti ćemo ih komentirati, nego ćemo se orijentirati isključivo na projekte, na razvoj, na sadašnjost i budućnost ovoga kraja, na ljude koji ovdje žive i kojima smo na raspolaganju u svakodnevnom životu.

I upravo nam to daje vjerodostojnost da nastavimo ondje gdje smo stali i stoga ovom prigodom najavljujem svoju kandidaturu za gradonačelnika Donjeg Miholjca na predstojećim lokalnim izborima.

Bit ću, dragi moji sugrađani i mještani prigradskih naselja, vaš kandidat za gradonačelnika Donjeg Miholjca uz podršku članova svoje Nezavisne liste koji će se također upustiti u utakmicu za Gradsko vijeće grada Donjeg Miholjca.

Još ću jednom ponoviti da smo prije četiri godine preuzeli odgovornost za našu Miholjštinu, za njezin razvoj i da smo tu ulogu obavljali časno i pošteno čitavo ovo vrijeme. U tom smo vremenu uspjeli izlobirati i ostvariti nekoliko ključnih kapitalnih projekata od kojih smo posebno ponosni na izgradnju moderne i suvremene Srednje škole s dvoranom, ali i s adaptacijom i proširenjem Dječjeg vrtića Pinokio, ulaganjem u Industrijsku zonu Janjevci, izgradnjom mrtvačnice na groblju sv. Križa, neprestanim ulaganjem u naša prigradska naselja i brojnim drugim projektima.

Ono što je svakako zanimljivo, to je činjenica da smo gradsku blagajnu zatekli u minusu u iznosu od gotovo 4 milijuna kuna, a danas, nakon četiri godine, gradska je blagajna u plusu preko 4 milijuna kuna i realizirali smo niz projekata u vrijednosti od preko 124 milijuna kuna. Također želim naglasiti da smo pripremili i imamo u planu niz novih projekata u vrijednosti od gotovo 250 milijuna kuna koje ćemo zasigurno realizirati u narednom razdoblju.

Uz mnoge projekte u koje planiramo ući, izdvojio bih neke od najvažnijih, a to su radovi na izgradnji kanalizacije u prigradskim naseljima, pokretanje trgovačke zone u Donjem Miholjcu, izgradnja novog Dječjeg vrtića u Rakitovici, završetak gradske tržnice u Donjem Miholjcu, početak obnove dvoraca Mailath-Prandau te iskorištavanje geotermalnih izvora.

Dakle, imamo jasnu viziju i ideju napretka i budućnosti ovoga kraja, a želim vam, kao i do sada, obećati da ćemo, dok god budemo imali čast služiti ovome gradu i njegovim građanima, biti nadasve odgovorni, transparentni, časni i pošteni, da ćemo i dalje svakom čovjeku pristupati s uvažavanjem i poštovanjem jer mi smo ovdje upravo zbog njih – ZBOG LJUDI NAŠEGA MIHOLJCA I PRIGRADSKIH NASELJA.

Imat ćemo u narednim danima mogućnost predstaviti građanima svoje planove i svoj program daljnjeg razvoja ovoga kraja jer od ovoga trenutka NASTAVLJAMO ZAJEDNO s našim Miholjčanima i našim mještanima prigradskih naselja u cilju napretka i budućnosti Miholjštine.

Hvala vam i budite i dalje naš partner u kreiranju života ovoga kraja!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *