Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

JAVNI POZIV ZA STAMBENO ZBRINJAVANJE RASELJENIH OSOBA IZ UKRAJINE

Trošak korištenja stambene jedinice u pojedinačnom smještaju podmirivat će se vlasniku stambene jedinice jednom mjesečno, na temelju sklopljenog ugovora o najmu.

Autor/Izvor:D.Š./GDM/CZ RH
Foto/Izvor: Ilustracija CZ RH

Ravnateljstvo civilne zaštite objavilo je Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

Poziv se odnosi na:

vlasnike stambenih jedinica koji imaju na raspolaganju slobodne stambene jedinice

vlasnike stambenih jedinica koji su  po načelu solidarnosti već ustupili svoje stambene jedinice na korištenje

Svi vlasnici stambenih jedinica koji žele svoje stambene jedinice ustupiti na korištenje raseljenim osobama iz Ukrajine trebaju dostaviti Ravnateljstvu civilne zaštite ponudu na Javni poziv predajom Obrasca za prijavu uz koji treba priložiti:

Dokaz o vlasništvu stambene jedinice: izvadak iz zemljišne knjige (original ili e-izvadak) ili izvadak iz Knjige položenih ugovora (za nekretnine koje nisu provedene kroz ZK odjel), a ako se radi o više suvlasnika na nekretninu izjavu drugog/ih suvlasnika za sklapanje ugovora o ustupanju stambene jedinice

Potvrdu Stožera jedinice lokalne samouprave da smještajna jedinica ispunjava uvjete iz ponude

(Za Grad Donji Miholjac – Zahtjev za izdavanje Potvrde je moguće podnijeti svakim radnim danom od 8,00 do 14,00h u prostorijama Stožera civilne zaštite Grada Donjeg Miholjca predajom Obrasca “Ponuda smještaja za raseljene osobe”)

Sve obrasce i dodatne informacije možete dobiti u prostorijama Stožera civilne zaštite Grada Donjeg Miholjca na adresi Vukovarska 1 te na web stranici Ravnateljstva civilne zaštite.

Vlasnici stambenih jedinica ponude na Javni poziv dostavljaju na adresu: 

Ministarstvo unutarnjih poslova RH
Ravnateljstvo civilne zaštite
Nehajska 5, 10 000 Zagreb

ili na mail adresu: pojedinacni.smjestaj@mup.hr       

Trošak korištenja stambene jedinice u pojedinačnom smještaju podmirivat će se vlasniku stambene jedinice jednom mjesečno, na temelju sklopljenog ugovora o najmu, prema Odluci o financiranju troškova za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju. (NN br. 37/22)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *