Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE NA 24. GRADSKOM NATJECANJU U KUHANJU FIŠ PAPRIKAŠA „FIŠIJADA 2021.“

Pobjednik gradske “Fišijade” odlazi na državno natjecanje i predstavlja Grad i Turističku zajednicu grada Donji Miholjac koje će se održati naredne 2022. godine.

Autor:D.Š./TZG DM
Foto: Ilustracija

Turistička zajednica grada Donjeg Miholjca i Udruga miholjačkih kuhara u kotliću “Kupusari” organiziraju “24. gradsko natjecanje u kuhanju fiš paprikaša, a pod pokroviteljstvom Grada Donjeg Miholjca.

Natjecanje će se održati u subotu, 18. rujna 2021. godine s početkom u 14:00 sati kod Ljetne pozornice u Donjem Miholjcu, Trg Ante Starčevića. Prijave se mogu izvršiti najkasnije do 10. rujna 2021. godine (PETAK). Za sve sudionike organizatori osiguravaju 3 kg očišćene ribe (šaran), drva za loženje, 1 stol, 2 klupe i pregaču za kuhara, a natjecatelji donose svoj kotlić, nogare te sve začine i dodatke.

Organizator osigurava i 3 vrijedne nagrade, a pobjednik gradske Fišijade odlazi na državno natjecanje i predstavlja Grad i Turističku zajednicu grada Donji Miholjac koje će se održati naredne 2022. godine. Obavještavaju se zainteresirani da će zbog trenutnih nužnih epidemioloških mjera biti ograničen broj osoba po ekipi na maksimalno 8 osoba (uključujući kuhara-natjecatelja).

Svi natjecatelji i gosti trebaju imati EU digitalnu COVID potvrdu (sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o nužnim epidemiološkim mjerama za javna događanja i okupljanja s preko 100 osoba).

Na poveznicama možete preuzeti Prijavnicu i Obrazac koji je potrebno dostaviti za popis sudionika.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *