Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

Kreni na istok – Hedonizam bez granica

Osječko-baranjska županija poziva: Kreni na istok – Hedonizam bez granica.

Autor/Izvor:D.Š./OBŽ/TZGDM

Vrijeme pandemije koronavirusa, kada je putovanje izvan granica Hrvatske gotovo nemoguća misija, prilika je za pomicanje vlastitih granica. Istražite istok Hrvatske i ponudu Slavonije i Baranje u rujnu, pa sve do početka listopada kada će se u Osijeku održati manifestacija HeadOnEast.

Hedonizam bez granica prati i online kampanja, pa je Turistička zajednica Osječko-baranjske županije tijekom rujna organizirala i nagradne natječaje tematski vezane uz nadolazeće događaje. Riječ je o zanimljivim pitanjima, a nagrada je vikend u Slavoniji i Baranji. Više možete saznati na adresi  visitslavonijabaranja .

Cilj kampanje je u suradnji s lokalnim turističkim djelatnicima pozvati sve na obilazak istoka Hrvatske jer većina sadržaja koji se nude u rujnu i listopadu su sadržaji na otvorenom, a jesen u Slavoniji i Baranji je uistinu posebna.
TZ grada Donjeg Miholjca u suradnji sa TZ Osječko -baranjske županije organizirala je snimanje za potrebe turističkog filma sa naglaskom na kulturu.
U subotu, 19.09.2020. u popodnevnim satima za potrebe ove kampanje, Miroslav Mirković i Stjepan Dolenec došli su u Donji Miholjac snimiti dvorac za temu Kulturni turizam, a za Osječko – baranjsku županiju proizvesti će 5 videa i to na temu aktivni turizam,zeleni turizam, kultura, eno i gastro.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *