Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

LADISLAV BECE IMENOVAN NAČELNIKOM PU OSJEČKO-BARANJSKE I U DRUGOM MANDATU

Rješenje o imenovanju predano je načelniku na kolegiju na kojem su bili načelnici sektora i svih policijskih postaja.

Autor/Izvor:D.Š./PU OB Foto/Izvor: PU OB
22.09.2022.

U prostorijama PU osječko-baranjske zamjenik glavnog ravnatelja policije za opću sigurnost Damir Barić (jučer, 21. rujna) uručio je Ladislavu Beceu Rješenje o imenovanu na radno mjesto načelnika Policijske uprave osječko-baranjske od 21. rujna 2022. godine na razdoblje od pet godina.
 
Načelnik Bece zahvalio se zamjeniku Damiru Bariću, glavnom ravnatelju i ministru na novom mandatu te je nazočnima rekao: ”Pet godina je iza nas. Upravljam policijskom upravom, što znači da radim svoje poslove, a rezultate nosite vi, rukovoditelji i svi djelatnici na terenu. U proteklih pet godina odradili smo dobar posao. Vjerujem da ćemo u idućih pet godina biti još bolji.”

Ladislav Bece je Stručni specijalist kriminalistike koji je svoju karijeru započeo kao prometni policajac 1986. godine u Kutini, a tri godine kasnije počeo je raditi u Postaji prometne policije Osijek kao kriminalistički tehničar. Od 1991. godine obavljao je poslove kriminalističkog tehničara u Odjelu kriminalističke tehnike, a potom od 1996. u istom odjelu obavlja poslove višeg kriminalističkog tehničara. Poslove načelnika Odjela za očevide i kriminalističku tehniku obavlja od 1998. do 2013. godine, a od 2013. godine u Službi za očevide i kriminalističku tehniku obavljao je poslove policijskog službenika za očevide sve do 20. rujna 2017. godine, kada je imenovan načelnikom Policijske uprave osječko – baranjske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *