Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

NIKOLA BARIŠIĆ POBJEDNIK JE 3. ČOBANIJADE U VILJEVU

Među 48. natjecatelja sa samo jednim bodom razlike, pobjedu je odnio aktualni državni prvak u kuhanju čobanca, Nikola Barišić.

Autor:D.Š.
21.08.2022.

U subotu, 20. kolovoza 2022. godine u organizaciji NK “Viljevo”, u Viljevu je uz veliki broj natjecatelja i posjetitelja uspješno održana 3. Čobanijada. Sudjelovalo je 48 natjecatelja, a stručni ocjenjivački žiri (u sastavu Igor Vlatković kao predsjednik te Ivan Đikić i Andrej Kristek) nije imao nimalo lak zadatak jer je među 48 kotlića trebalo izabrati one najbolje u pripremanju ove delicije.

Rezultati 3. Čobanijade u Viljevu:

1. Nikola Barišić (nagrada 3000,00 kn)
2. Ronald Fekete (nagrada 2000,00 kn)
3. Ivica Senković (nagrada 1000,00 kn)
4. Ilija Lukovica / David Kovač (nagrada 500,00 kuna)
5. Nina Kopić (kotlić sa stalkom)

Došao sam u Viljevo da sudjelujem i podržim ovu čobanijadu i naravno drago mi je da sam osvojio prvo mjesto. – raspoloženo je izjavio aktualni državni prvak za 2021. godinu, Nikola Barišić

Svi sudionici dobili su zahvalnice, a nagrade najboljima uručio je načelnik Općine Viljevo, Dominik Knežević koji se svima zahvalio na sudjelovanju i što su podržali ovu čobanijadu te poručio da se vidimo nagodinu.

Posjetitelji čobanijade mogli su uživati i u nogometnoj utakmici 1.kola ŽNL gdje je NK “Viljevo” nagradio svoje navijače pobijedivši Hajduk iz Popovca sa 4:0.

Dino Skenderović za 4:0

Djelić atmosfere sa 3. Čobanijade u Viljevu možete pogledati u fotogaleriji:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *