Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

OTVORENE PRIJAVE ZA BESPLATNO ONLINE PREDAVANJE ZA RODITELJE „KAZNE I NAGRADE”

Što su zapravo kazne i može li se uopće dijete odgajati bez njihova korištenja tema je ovomjesečnog predavanja.

Autor/Izvor:D.Š./Dokkica
Foto:Dokkica

Kako da me moje dijete sluša? jedno je od najčešćih pitanja roditelja danas. Bez obzira koliko toga o odgoju znamo ili ne znamo, najpoznatiji način učenja djece ipak je metoda kazne i nagrade.

U posljednje vrijeme mnogo se govori o izbjegavanju direktnog kažnjavanja djece no čini se kako je roditeljima svejedno ponekad teško odabrati neku drugu metodu. Svima nam je važno razviti strategiju kojom ćemo postići djetetovu poslušnost jer na nama je odgovornost da ga naučimo ponašanju koje će mu služiti. 

Što su zapravo kazne i može li se uopće dijete odgajati bez njihova korištenja tema je ovomjesečnog predavanja. Na predavanju Kazne i nagrade govorit će se o tome što stoji iza kazne, poučava li kazna dijete nekom boljem ponašanju i je li ispravno uvijek nagrađivati dijete. Također biti će govora o načinu i metodama kojima možemo utjecati na djetetovo ponašanje i pri tome razvijati njegove kapacitete, te o načinu i metodi odgoja nas samih, našem vlastitom iskustvu metode kazne i nagrade te na koji je način on povezan s metodom odgoja koju danas odabiremo.

Obzirom na epidemiološke mjere i ovaj mjesec predavanje će se održati online putem platforme Zoom u srijedu 27. 1. u 18 sati. Prijave su otvorene do 26. siječnja.

Iz DKC Dokkica poručuju zainteresiranim roditeljima da svoje sudjelovanje najave ispunjavanjem obrasca za prijavu kako bi mogli dostavili poveznicu za pristup predavanju te potrebne materijale vezane uz predavanje.

Za sve ostale informacije možete se informirati putem e-mail adrese: podrska@dokkica.hr ili na mob. 099 748 2532. Obrazac za prijavu: https://forms.gle/kcYJ8DbCGYsiNdFD9.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *