Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

PREGRŠT MEDALJA ZA HRVAČKI KLUB FAMI DONJI MIHOLJAC

Hrvački klub Fami Donji Miholjac osvojio 5 zlatnih, 2 srebrne i 5 brončanih medalja.

Autor/Izvor :D.Š./HKFDM/Fb Foto izvor:HKFDM/Fb
22.11.2022.

Proteklog vikenda je u Svetoj Nedelji održan hrvački turnir “SVETI NIKOLA 2022.” u organizaciji hrvačkog kluba METALAC Zagreb.Na turniru je nastupilo preko 300 natjecateljica i natjecatelja iz cijele Hrvatske u svim dobnim skupinama.

Hrvački klub Fami Donji Miholjac je nastupio sa 17 svojih članova koji su ostvarili izvanredne rezultate osvojivši 12 odličja i to: 5 zlatnih, 2 srebrne i 5 brončanih medalja. Prva mjesta i zlatne medalje u svijim kategorijama osvijili su : Nina Falamić, Laura Bogatić, Zara Petrović, Anja Falamić i Kata Majedenić. Druga mjesta i srebrne medalje osvojile su Tina Falamić i Leana Škarić, dok su treća mjesta i brončane medalje osvojili Una i Rea Zubčić, Ena Zemunić, Gabrijel Tkalac i Petar Duvnjak.

Također su osvojili najbolje rezultate u uzrastu za djevojčice i kadetkinje osvojivši pehare u tim uzrastima, te ekipno zauzeli drugo mjesto na turniru. Hrvačice i hrvači hrvačkog kluba Fami Donji Miholjac bili su pod vodstvom trenera Rudolfa i Borisa Štiksa te Mladena Falamića.

Fotogalerija:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *