Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

Projekt “Zaželi pomoć za starije osobe u Donjem Miholjcu”

Gradsko društvo Crvenog križa Donji Miholjac u okviru Poziva “Zaželi-program zapošljavanja žena-faza II” prijavilo je projekt pod nazivom “Zaželi pomoć za starije osobe u Donjem Miholjcu”.

Autor:D.Š.

Odlukom o financiranju Ministarstva rada i mirovinskog sustava za spomenuti projekt odobren je iznos prihvatljivih troškova 1.021.264,00 kn.
Kroz projekt je predviđeno zapošljavanje 11 žena za pomoć starijim osobama i njihovo dodatno osposobljavanje.

Na natječaj se prijavilo 85 žena, a povjerenstvo je nakon prijave kandidatkinja, odabira i pojedinačnih razgovora s kandidatkinjama, donijelo odluku o zapošljavanju 11 žena koje su najbolje zadovoljile uvjete natječaja a to su:
Ksenija Dumančić (Donji Miholjac), Mirjana Hasenhauer (Donji Miholjac), Ljiljana Lešić (Donji Miholjac), Matea Rabljenović (Kućanci), Jasminka Vrkić (Donji Miholjac), Zorica Pavin (Rakitovica), Ivanka Trcović (Donji Miholjac), Marija Kranjčević (Donji Miholjac) , Anica Grgić (Donji Miholjac), Marijana Kapić (Donji Miholjac) , Silvica Strišković (Sveti Đurađ)

Danas , 18.09.2020. u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Donji Miholjac, u okviru Poziva “Zaželi pomoć za starije osobe u Donjem Miholjcu” potpisani su ugovori sa 11 žena, u trajanju od 12 mjeseci.
Ovaj projekt ima izrazito značajnu vrijednost jer je njime omogućeno zapošljavanje teško zapošljivih žena, a ujedno je osigurano i pružanje pomoći i potpore za 66 starijih osoba koji će koristiti usluge kroz ovaj projekt slijedećih godinu dana, istaknuo je voditelj projekta i ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Donji Miholjac gosp. Ivan Petriševac.

Fotogalerija:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *