previous arrow
next arrow
Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

STANJE SIGURNOSTI NA PODRUČJU PP DONJI MIHOLJAC (01.04.- 07.04.2021.)

Ukupno je utvrđeno 71 prometni prekršaj.

Autor/Izvor:D.Š./PP DM
Foto:Ilustracija

U vremenskom periodu od 1. 4. 2021. do 7. 4. 2021. godine na cestama koje nadzire PP Donji Miholjac dogodila se jedna prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama, gdje je vozač vozila upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u krvi.

Ukupno je utvrđeno 71 prometni prekršaj, od toga se na prekoračenje dopuštene brzine kretanja vozila odnosi 49 prekršaja, te 6 prekršaja vožnje vozača vozila pod utjecajem alkohola u krvi.

U navedenom vremenskom periodu policijski službenici PP Donji Miholjac evidentirali su slijedeće događaje:

1 KD-o “Prijevara“, 1 KD-o „Prijetnja“, 1 Prekršaj „Tuča, svađa, vika ili na drugi način remećenje JRM-a“, 1 Prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, 1 Prekršaj „Naročito drsko i nepristojno ponašanje“.

Dana 02.04.2021. godine u popodnevnim satima na području grada Donjeg Miholjca  održana je preventivna akcija u prometu „Blagdani bez alkohola“ s ciljem educiranja i upozoravanja vozača o posljedicama konzumiranja alkohola i vožnje pod utjecajem alkohola.

Dana 05.04.2021. godine u vremenu od 10,00 do 12,00 sati na Trgu A. Starčevića u Donjem Miholjcu u suradnji sa Udrugom dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Donji Miholjac održana je preventivna akcija „Manje oružja, manje tragedija“, koja je imala za cilj upoznavanje građana na dragovoljnu predaju ilegalnog oružja i minsko-eksplozivnih sredstava bez bilo kakvih sankcija, a navedena preventivna kampanja bit će provedena i danas 8. 4. s početkom od 11,15 sati na Trgu A. Starčevića.

– Dana 15. 4. 2021.g. u vremenu od 08,00 do 14,00 sati na postajnom području provesti će se pojačane mjere poradi utvrđivanja prekršaja korištenja mobitela i drugih uređaja tijekom vožnje + korištenje sigurnosnog pojasa,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *