Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

STANJE SIGURNOSTI NA PODRUČJU PP DONJI MIHOLJAC (21.07.- 28.07.2021.)

Ukupno je utvrđeno 50 prometnih prekršaja, od kojih se 35 odnosi na prekršaje nepropisne brzine.

Autor/Izvor:D.Š./PP DM
Foto:Ilustracija

U vremenskom razdoblju od 21.07. do 28.07.2021. godine na cestama koje nadzire PP Donji Miholjac dogodile su se 3 prometne nesreće, od kojih 1 sa ozlijeđenim osobama, u kojoj je 1 osoba zadobila LTO i 2 prometne nesreće sa materijalnom štetom.

Greška koja je prethodila prometnim nesrećama u jednom je slučaju nepoštivanje prednosti prolaza, i u 2 su slučaja ostale greške, a uzrok prometne nesreće su u sva 3 slučaja ostali uzroci.

U navedenom razdoblju policijski službenici PP Donji Miholjac u nadzoru cestovnog prometa utvrdili su ukupno 50 prometnih prekršaja, od kojih se 35 odnosi na prekršaje nepropisne brzine i 15 ostalih prekršaja.

U navedenom vremenskom razdoblju policijski službenici PP Donji Miholjac su evidentirali jedno počinjenje Kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Tijekom narednog vikenda PP Donji Miholjac će na postajnom području provoditi pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja upravljanja vozilom uz prisutnost alkohola u krvi vozača.

Također će na postajnom području PP Donji Miholjac u nadzoru cestovnog prometa, prilikom utvrđivanja prekršaja nepropisne brzine kretanja vozila, policijski službenici koristiti neobilježena službena vozila civilnih registarskih oznaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *