Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

TENISAČI DONJEG MIHOLJCA SLAVILI U VIROVITICI

Dok se domaća publika nadala novom velikom iznenađenju, donjomiholjčani su samo htjeli nastaviti seriju nepobjedivosti koja traje i traje.

Autor/Izvor: D.Š./V.Š. Foto/Izvor: V.Š./LSIB
18.06.2022.

U 2. kolu 1.Teniske lige Slavonije i Baranje u Virovitici sastali su se tenisači Teniskog kluba Tvin Virovitica i tenisači Teniskog kluba Donji Miholjac. I jedna i druga ekipa odlično su ušle u prvenstvo, startavši uvjerljivim pobjedama. Virovitičani su deklasirali favorizirano Đakovo rezultatom 6:1, dok su donjomiholjčani bili još uvjerljiviji i slavili rezultatom 7:0 protiv tenisača Slatine.

Prvi mečevi su odmah doveli do velikih uzbuđenja, ali u takvim situacijama nitko se ne snalazi bolje od donjomiholjačkih tenisača. Igor Košćak je odličnom igrom uspio dobiti vrlo izjednačen set protiv Jure Duvnjaka rezultatom 7:5, drugi set totalno se raspala igra Duvnjaka i Košćak to znalački koristi i dobiva drugi set rezultatom 6:0 i dovodi donjomiholjčane u vodstvo od 1:0.

Damir Šesto standardno dobrom igrom lomi otpor vrlo čvrstog domaćeg igrača Krune Silnera i uz male poteškoće u drugom setu dovodi miholjčane u vodstvo od 2:0

Prava drama odvijala se na trećem terenu ŠC Tvin Virovitica u meču između kapetana momčadi Tvina i Donjeg Miholjca, donjomiholjački kapetan Vatroslav Šrajer odlično je ušao u meč i vrlo brzo dobio prvi set rezultatom 6:1, u drugom setu sasvim druga slika na terenu, Bojan Mihić dominira cijelim setom i uvjerljivo ga dobiva rezultatom 6:2, u trećem setu igra se tie-break i drama dostiže vrhunac. Šrajer vodi 8:5, pa na 9:8 ne koristi prvu meč loptu, Mihić odličnom igrom preokreće meč i na 10:9 on ima meč loptu, Šrajer maksimalno riskira i spašava meč loptu, te kod rezultata 12:11 koristi svoju treću meč loptu i sa rezultatom 13:11 završava meč i dovodi donjomiholjčane do vodstva od 3:0.

Nakon toga, donjomiholjčani dobivaju uvjerljivo preostala dva meča singla jer Draško Čurić uvjerljivo pobjeđuje mađarskog tenisača Janosa Petrinoviczca, a još je uvjerljivi bio Janko Brač protiv Bojana Bergmana i donjomiholjčani dolaze do ogromnih 5:0.

Da bi osvojili sva tri boda bilo je potrebno dobiti još jedan susret parova al to nije bilo nimalo lako. Da bi osvojili bar jedan bod, virovitičani su morali pobijediti u oba susreta igre parova, i krenuli su odlično. Vrlo brzo i uvjerljivo virovitičani dobivaju prve setove u obadva meča.

Donjomiholjčani se po dobrom starom običaju još brže vraćaju i na oba susreta igraju se odlučujući setovi, a par Šrajer, Košćak uspjeva slomiti otpor razigranog para Mihić, Duvnjak i pobjeđuju ih, te donose treći bod svojoj ekipi, dok čast domaćina spašava par Janoviczs, Silner pobjedom u odlučujućem setu protiv donjomiholjačkog para Brać, Čurić, te tako dolazimo do završnog rezultata od 6:1 za Teniski klub Donji Miholjac.

U idućem kolu donjomiholjački tenisači dočekuju goste iz Teniskog kluba Đakovo.

16.06.2022.TK TVIN 1TK DONJI MIHOLJAC1:6  
POJEDINAČNODOMAĆIGOSTI1. SET2. SET3. SET
1.DUVNJAK JUREKOŠĆAK IGOR5/70/6
2.MIHIĆ BOJANŠRAJER VATROSLAV1/66/211/13
3.SILNER KRUNOSLAVŠESTO DAMIR2/65/7
4.PETRINOVICS JANOSZĆURIĆ DRAŠKO0/63/6
5.BERGMAN BOJANBRAČ JANKO1/61/6
PAROVI
1.DUVNJAK J. / MIHIĆ B.KOŠĆAK I. / ŠRAJER V.6/12/64/10
2.SILNER K. / PETRINOVICS J.ĆURIĆ D. / BRAČ J.6/42/610/6

Fotogalerija:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *