Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

DRUŽENJE UČENIKA, RODITELJA I UČITELJA UZ ŠTAFETNE IGRE I ROŠTILJ

Kroz druženje učenika, roditelja i učitelja, aktivno i prigodno obilježen je veseli kraj nastavne godine i rastanak od učenika četvrtaša.

Autor: J.V. Foto/Izvor: S.N./A.B.
22.06.2022.

U utorak, 21. lipnja 2022. godine, nakon posljednjih nastavnih sati ove školske godine i zaključivanja ocjena, na igralištu Područne škole Podravska Moslavina (Osnovna škola Ante Starčevića Viljevo), održano je druženje učenika, roditelja i učitelja razredne nastave, uz kviz znanja o sportu, štafetne igre i roštiljadu.

Učenici i roditelji su bili podijeljeni u četiri mješovite skupine: Griz, Čokolino mafija, Žirafe i Tigrovi (ekipe same izaberu ime skupine ).

Skupine su se natjecale u pet štafetnih igara: kviz znanja o sportu, nošenje loptice u žlici, ekološka košarka zgužvanim papirima, skakanje u vreći i konobarenje – tko će prvi napuniti posudu s vodom. Igra je bila napeta, uz glasno navijanje, a pobijedila je skupina Čokolino mafija.

Nakon natjecateljskog dijela, druženje se nastavilo uz raznoliki izbor jela sa roštilja i kolače te prepričavanje zgoda tijekom štafetnih igara. Ovakav događaj je okupio veliki broj mještana pa su se uz roditelje učenika, rado podružile bake, braća, sestre i poznanici. Atmosferu su upotpunili i djelatnici Općine P. Moslavina, načelnik općine i župnik Crkve Blažene Djevice Marije u P. Moslavini. Svi sudionici su bili vrlo zadovoljni i izrazili želju da se druženje organizira i u sljedećoj školskoj godini.

Fotogalerija:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *