Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

“VREĆARI” POBJEDNICI 1. ČOBANIJADE GASTRO UDRUGE STARA DRAVA

Odlična atmosfera, velik broj natjecatelja i posjetitelja obilježili 1. natjecanje u kuhanju slavonskog čobanca Gastro udruge Stara Drava Donji Miholjac.

Autor:D.Š.
24.07.2022.

U subotu, 23. srpnja 2022. godine u Donjem Miholjcu u organizaciji Gastro udruge “Stara Drava”  uspješno je održano 1. natjecanje u kuhanju slavonskog čobanca koja je okupila veliki broj natjecatelja i posjetitelja, a miris čobanca širio se nadaleko. U kuhanju poznate slavonske delicije sudjelovalo je 37 ekipa, a pet najboljih nagrađeno je vrijednim nagradama koje je uručio predsjednik Gradskog vijeća Grada Donjeg Miholjca, Dražen Trcović.

Konkurencija je bila velika jer nema Slavonca koji ne zna skuhati ovu slavonsku deliciju, ali i među najboljima postoje oni najbolji.

Pet najboljih majstora kotlića:
1. mjesto: Udruga “Vrećari” Viljevo
2. mjesto: Marko Zaspan
3. mjesto:Udruga “Praćkijada” Radikovci
4. mjesto:Udruga “Kupusari” Donji Miholjac
5. mjesto: Damir Fuček

– Danas je na izletištu Stara Drava u natjecanju u kuhanju čobanca sudjelovalo 37 ekipa i ugodno smo se družili i zabavili, te se zahvaljujem svim natjecateljima i posjetiteljima što su se odazvali u ovako velikom broju. – rekao je predsjednik Gastro udruge “Stara Drava”, Drago Peroković te dodao da Gastro udruga Stara Drava nastavlja i dalje sa svojim radom i već idući vikend osam članova Gastro udruge ide u Livno (selo Grabovica na Buškom jezeru) predstavljati Grad Donji Miholjac na pozivnu fišijadu Buškog jezera.

Djelić atmosfere možete pogledati u fotogaleriji:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *