Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

Godišnja Skupština Gradske limene glazbe Donji Miholjac

Zoran Kovač proglašen počasnim članom Gradske limene glazbe Donji Miholjac.

Izvor/Autor: Marija Galović

Godišnja Skupština Gradske limene glazbe Donji Miholjac održana je 17. lipnja 2020. godine u 20.00 sati u velikoj vijećnici Dvorca Mailath u Donjem Miholjcu.
Nakon pozdravne riječi Predsjednice Gradske limene glazbe Donji Miholjac M arijeGalović, uslijedila je Skupština sa uobičajenim dnevnim redom na kojem se raspravljalo o realizaciji plana i programa u protekloj 2019. godini, a kojega je Skupštini predstavio dirigent Gradske limene glazbe Donji Miholjac Darko Nikolić. Gradska je limena glazba tako imala 19 nastupa u protekloj godini, od kojih bi izdvojili nastup na smotri SAPOSIB u Valpovu, na zajedničkom koncertu Puhačkih orkestara iz Mađarske, Valpova i Donjeg Miholjca u rujnu 2019., u Donjem Miholjcu, zatim posjet Mađarskom gradu Bolyju, koncert s prijateljskim orkestrom iz Valpova na Memorijalu Stjepana Đebića, te mnogobrojnim gradskim događanjima u Donjem Miholjcu. Nakon izvješća o planu rada u protekloj godini uslijedilo je i financijsko izvješće za 2019. godinu, te predstavljanje plana za narednu 2021. godinu.


Skupštinu je potom pozdravio i gradonačelnik Grada Donjeg Miholjca gospodin Goran Aladić koji je podržao rad same Udruge i dao pohvalu za sav trud koji ulažu članovi Udruge.

Grad Donji Miholjac je na Svečanoj sjednici grada Donjeg Miholjca 27.rujna 2019. godine Gradskoj limenoj glazbi Donji Miholjac dodijelio Javnu pohvalnicu za osobiti doprinos u promidbi grada Donjeg Miholjca stvaranjem duhovnih veza sa drugim gradovima, državama i ljudima.
Kod posljednje točke dnevnoga reda predsjednica Marija Galović je pročitala Odluku Upravnog odbora Gradske limene glazbe od 27.svibnja 2019. godine kojom se predlaže da se prvi predsjednik Gradske limene glazbe Donji Miholjac, gospodin Zoran Kovač,
imenuje počasnim članom Gradske limene glazbe, zbog zasluga i velikog doprinosa oko ponovnog pokretanja limene glazbe u Donjem Miholjcu, nabave instrumenata i potrebnih sredstava za sam početak rada Udruge. Članovi Skupštine su jednoglasno prihvatili prijedlog Upravnog odbora, te je Zoran Kovač proglašen Počasnim članom Gradske limene glazbe Donji Miholjac.

Marija Galović

Predsjednica Gradske limene glazbe Donji Miholjac

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *