Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

ODRŽANA GODIŠNJA SKUPŠTINA GRADSKE LIMENE GLAZBE DONJI MIHOLJAC

Gradska limena glazba Donji Miholjac jedna je od najaktivnijih udruga u gradu te djeluje kroz cijelu godinu.

Autor:D.Š.

U subotu 16.10. 2021. g. održana je redovna godišnja Skupština Gradske limene glazbe. Unatoč pandemiji koronavirusa tijekom 2020. godine svojim nastupima uveličali su brojna događanja i manifestacije na području grada Donjeg Miholjca .

S obzirom na broj nastupa i redovitost proba tijekom godine spadaju u sam vrh među puhačkim orkestrima u Slavoniji i Baranji. Potvrdilo je to Izvješće o radu na održanoj redovitoj godišnjoj Skupštini limene glazbe koje je podnio njen dirigent Darko Nikolić.

On se tom prigodom zahvalio članovima orkestra na uloženom trudu i angažmanu te iskazanoj želji da i dalje pridonose radu limene glazbe , a u planu za 2022. godinu istaknuo je da će nastaviti sa pomlađivanjem orkestra kroz školu podmlatka pri limenoj glazbi, odraditi sve već tradicionalne nastupe, nastaviti sa obnovom instrumentarija, nabavom notnog materijala, nabavu odora te dogovoriti preseljenje limene glazbe u vlastite prostorije.

Pored navedenog Izvješća o radu članovi Skupštine prihvatili su i Financijsko izvješće iz 2020. godine koje je podnijela predsjednica udruge Marija Galović.

Gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić izrazio je zadovoljstvo radom Gradske limene glazbe te istaknuo kako svojim nastupima obogaćuju razne manifestacije i događanja u gradu te doprinose promociji Grada Donjeg Miholjca.

Fotogalerija:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *