Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

BIRAČKA MJESTA NA PODRUČJU GRADA DONJEG MIHOLJCA – LOKALNI IZBORI 2021.

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Donjeg Miholjca donijelo je Rješenje o određivanju biračkih mjesta na području Grada Donjeg Miholjca.

Autor/Izvor:D.Š./GDM

Na području Grada Donjeg Miholjca određuju se biračka mjesta:

1. Biračko mjesto broj 1. u Donjem Miholjcu, Srednja škola, Vukovarska 84, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Donjem Miholjcu u sljedećim ulicama: Alojzija Stepinca, Antuna Branka Šimića, Bana Jelačića, Ivana Gorana Kovačića, Ivana Meštrovića, Ivana Vajde, Josipa Kozarca, Kneza Trpimira, Kralja Tomislava, S.S.Kranjčevića i Zlatka Balokovića.

2. Biračko mjesto broj 2. u Donjem Miholjcu, Srednja škola, Vukovarska 84, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Donjem Miholjcu u sljedećim ulicama: Majur, Prilaz ribnjaku, Ruđera Boškovića, Vatroslava Lisinskog, Vukovarska i Zrinsko-Frankopanska.

3. Biračko mjesto broj 3. u Donjem Miholjcu, Obrtnički dom, Kolodvorska 41, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Donjem Miholjcu u sljedećim ulicama: Andrije Kačića, Ciglana, Eugena Kumičića, Franje Kuhača, Ivana Gundulića i Ivana Mažuranića.

4. Biračko mjesto broj 4. u Donjem Miholjcu, Obrtnički dom, Kolodvorska 41, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Donjem Miholjcu u sljedećim ulicama: Đanovačka, Katarine Zrinski, Kneza Domagoja, Kolodvorska od broja 83 do kraja i od broja 70 do kraja, Kralja Držislava, Matije Gupca i Vladimira Nazora.

5. Biračko mjesto broj 5. u Donjem Miholjcu, Narodna knjižnica Grada Donjeg Miholjca, Trg Ante Starčevića 22, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Donjem Miholjcu u sljedećim ulicama: Augusta Cesarca, Augusta Šenoe, Basaričekova, Dobriše Cesarića, Eugena Kvaternika, Gajeva, Ivana Zajca, Kneza Branimira, Kolodvorska – neparni od 1 do 81, parni od 2 do 68 i Trg Ante Starčevića.

6. Biračko mjesto broj 6. u Donjem Miholjcu, Narodna knjižnica Grada Donjeg Miholjca, Trg Ante Starčevića 22, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Donjem Miholjcu u sljedećim ulicama: Kralja Zvonimira, Naselje tržnica, Prilaz Hobođu, Prilaz stadionu, Sajmište i Stjepana Radića.

7. Biračko mjesto broj 7. u Donjem Miholjcu, Gradska uprava, dvorac ”Mailath”, velika sala, Vukovarska 1, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Donjem Miholjcu u sljedećim ulicama: A.Harambašića, Gorica, Naselje Gorica i Petra Preradovića.

8. Biračko mjesto broj 8. u Donjem Miholjcu, Gradska uprava, dvorac ”Mailath”, mala sala, Vukovarska 1, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Donjem Miholjcu u sljedećim ulicama: J.J.Strossmayera, Mihanovićeva i Pavla Radića.

9. Biračko mjesto broj 9. u Rakitovici, Društveni dom, Venoseva 44b, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Rakitovici.

10. Biračko mjesto broj 10. u Miholjačkom Poreču, Mjesni odbor, Eugena Kraja 59, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Miholjačkom Poreču.

11. Biračko mjesto broj 11. u Golincima, Društveni dom, Kralja Tomislava bb, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Golincima.

12. Biračko mjesto broj 12. u Radikovcima, Mjesni odbor, Matije Gupca 83, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Radikovcima.

13. Biračko mjesto broj 13. u Svetom Đurđu, Mjesni odbor, Školska 104, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Svetom Đurđu.

14. Biračko mjesto broj 14. u Podgajcima Podravskim, Vatrogasni dom, Vladimira Nazora 134, na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Podgajcima Podravskim.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *