Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

PET MEDALJA ZA DONJOMIHOLJAČKE STOLNOTENISAČICE NA TURNIRU U VINKOVCIMA

Turnir je bio međunarodnog karaktera, a nastupilo je ukupno 67 igrača iz 12 klubova.

Autor/Izvor:D.Š./A.Č.
Foto/Izvor:A.Č.

U dvorani fitnes centra Zara u Vinkovcima u subotu 17.7.2021. godine održan je Cibalia Kids open turnir u organizaciji stolnoteniskog kluba Cibalija povodom Dana grad Vinkovaca. STK Donji Miholjac pod vodstvom trenera Alena Vuzema i logističku podršku tajnika Antonia Čmelaka nastupio je u 3 ženske kategorije s ukupno 6 natjecateljica koje su se doma vratila sa čak 5 odličja. Turnir je bio međunarodnog karaktera s igračima iz Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine, a nastupilo je ukupno 67 igrača iz 12 klubova među kojima smo bili jedni od najbrojnijih. Osim iz spomenutih zemalja i klubova iz Slavonije bili su i klubovi iz Zagreba, Samobora i Krapine.

U kategoriji klinceza Lucija Miličić osvojila je 2. mjesto i srebro, a Lota Kalazić 3. mjesto i broncu. U kategoriji najmlađih kadetkinja 1. mjesto i zlato osvojila je Julija Schweigert, 3. mjesto i broncu Laura Vidaković dok je Hana Miličić zauzela 5 mjesto. U kategoriji mlađih kadetkinja Hana Čmelak zauzela  je 3. mjesto i osvojila broncu.

Hana Čmelak i trener Alen Vuzem

U situaciji ograničenih uvjeta treniranja i organiziranja turnira ovo nam je bila jedna od rijetkih prilika koje smo iskoristili za natjecanje. S nestrpljenjem čekamo da nacionalni stožer ublaži diskriminirajuće uvjete rada za dvoranske sportove koji se koriste prostorima školskih dvorana čime nas dovode u neravnopravan položaj s korisnicima gradskih i privatnih dvorana dok istovremeno nemaju nikakav utjecaj na poboljšanje epidemiološke situacije i sprječavanje širenja pandemije.- ističe Antonio Čmelak, tajnik STK Donji Miholjac

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *