Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

POSTAVLJENA TRIBINA U ŽUPANIJSKOM SPORTSKOM CENTRU U DONJEM MIHOLJCU

Montažna tribina kapaciteta je 58 sjedećih mjesta.

Autor:D.Š.

Danas, 24.06.2021. u Županijskom sportskom centru u Donjem Miholjcu postavljena je montažna tribina sa 58 sjedećih mjesta čime se povećao kapacitet centralnog teniskog terena na stotinjak ljudi, a sa izgradnjom novog objekta će narasti na preko 200 posjetitelja na centralnom terenu.

-Iznimno sam sretan što smo uspjeli postaviti montažnu tribinu, sigurno jednu od najljepših teniskih tribina u Republici Hrvatskoj i samim time ovaj naš teniski teren koji je izgrađen u dimenzijama Roland Garossa 40x20m, postaje jedno reprezentativno mjesto gdje se doista mogu igrati teniski mečevi svjetske razine, jer ovo je teniski teren sa optimalnim uvjetima za vrhunski tenis i biti će sjajan i za besplatnu školu tenisa. Roditelji će moći sa tribine pratiti napredak svoje djece što je i nama u klubu iznimno bitno.

Želim se prije svega zahvaliti županu Ivanu Anušiću, jer s obzirom da je ovo Županijski sportski centar on je najzaslužniji za postavljanje ove tribine te pročelnici Upravnog odjela za turizam, kulturu i sport Osječko-baranjske županije, Tatjani Roth. Ovo je samo dio našeg šireg plana izgradnje Županijskog sportskog centra gdje će uskoro biti izgrađena i multifunkcionalna sportska dvorana , a uz dvoranu napraviti ćemo objekt sa fitnessom, solarijem, saunom i svlačionicama. Uredili smo potkrovlje uređeni su svi teniski tereni , slijedi postavljanje gume na betonsko igralište i svi ovi planovi su u završnim fazama. Nadam se da ćemo u roku od godinu i pol dana dobiti Županijski sportski centar koji će biti na ponos ne samo gradu Donjem Miholjcu, našem teniskom klubu nego i cijeloj županiji. Drago mi je da su župan Anušić i pročelnica Roth prepoznali naš rad, trud i entuzijazam i da smo pokazali da smo na dobrom putu, da radimo samo dobre stvari i ponosan sam da imamo ovakav jedan centar u Donjem Miholjcu.- rekao je predsjednik Teniskog saveza Osječko-baranjske županije g. Vatroslav Šrajer

Također se zahvalio i g. Vedranu Zrniću iz ZZ sport solutions koji se maksimalno potrudio, koji je patentirao ovu montažnu tribinu te poduzeo sve radnje i organizirao prijevoz do Donjeg Miholjca.

-Ovo je druga tribina koju smo do sada postavili u Republici Hrvatskoj i iako je prvotno zamišljena za nogometne terene, izuzetno sam ponosan što smo ju postavili na centralni teniski teren u Donjem Miholjcu jer se savršeno uklopila. – istaknuo je g. Vedran Zrnić

Fotogalerija:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *