Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

KK DONJI MIHOLJAC U PRVOJ UTAKMICI SEZONE ODNIO POBJEDU

KK Donji Miholjac 7.5 (3469) : KK Beli Manastir 0.5 (3298)

Autor:D.Š.

U petak 24.09.2021. godine u Donjem Miholjcu odigrana je utakmica 1. kola 3. kuglačke lige između KK Donji Miholjac i KK Beli Manastir u kojoj su domaćini uvjerljivo pobijedili.

Kako smo već pisali, donjomiholjački kuglači s nestrpljenjem su čekali početak sezone kako bi potvrdili kako svoj, tako i kvalitet nove obnovljene kuglane, a u uzbudljivoj predstavi uživali su igrači i publika, a ovacije publike briljantnom igrom izazvao je Zdenko Krznar koji je ušao kao zamjena nakon ozljede Poljaka.

Predsjednik KK Donji Miholjac Dražen Čosić rekao je kako su zadovoljni kako su ušli u novu sezonu te dodao: – U prvoj utakmici ugostili smo ekipu iz Belog Manastira koji su postigli rezultat od 3298 što je odličan rezultat za gostujuću ekipu, međutim mi smo napravili više, postigli smo rezultat od 7.5 : 0.5 i moram pohvaliti Zdenka Krznara koji je pred kraj utakmice ušao kao zamjena i koji je odlično odigrao.

– Domaćin je bio izuzetno jak i čestitam im na zasluženoj pobjedi, a kuglana je vrhunska, uvjeti su fenomenalni i bio nam je užitak ovdje igrati. – rekao je kapetan gostujuće ekipe Zoltan Pinkert

Fotogalerija::

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *