Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

ODRŽANA 2. SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA GRADA DONJEG MIHOLJCA

Pod točkom 2. Dnevnog reda razgovaralo se o temi koja sigurno najviše zanima građane Donjeg Miholjca, a to je pitanje bioenergane u industrijskoj zoni Janjevci u Donjem Miholjcu.

Autor:D.Š.

U četvrtak, 15. srpnja 2021. g. u Velikoj vijećnici Grada Donjeg Miholjca održana je 2. sjednica Gradskog vijeća Grada Donjeg Miholjca. Na dnevnom redu se našlo 15 točaka i sve točke dnevnog reda su usvojene. Donesen je Program mjera za poticanje rješavanja stambenog pitanja mladih osoba na području Grada Donjeg Miholjca u 2021. godini (točka 3.), Program mjera za poticanje razvoja poduzetništva na području Grada Donjeg Miholjca u 2021.(točka 4.), Odluka o oslobađanju od plaćanje zakupnine za zakup javne površine za 2021.( točka 5.), Odluka suglasnosti za provedbu ulaganja u projekt “Izgradnja dječjeg vrtića u Rakitovici” na području Grada Donjeg Miholjca(točka(6.), Odluka suglasnosti za provedbu ulaganja u projekt ” Rekonstrukcija društvenog doma u Golincima” na području Grada Donjeg Miholjca (točka7.), Odluke o osnivanju i imenovanju Odbora pod točkama 8.,9.,10.,11., te Odluka o osnivanju i imenovanju Povjerenstva pod točkama 12. i 13. Dnevnog reda kao i Donošenje Rješenja o imenovanju članova Upravnog vijeća Dječjeg vrtića “Pinokio” Donji Miholjac (točka 14.) te je donesena Odluka o određivanju potpisnika financijskih dokumenata.(točka 15. Dnevnog reda)

Nakon usvajanje izvoda iz zapisnika sa Konstituirajuće sjednice Gradskog vijeća Grada Donjeg Miholjca pod 2. točkom dnevnog reda razgovaralo se o temi koja sigurno najviše zanima građane Donjeg Miholjca, a to je pitanje bioenergane u industrijskoj zoni.

O problemu bioenergane razgovaralo se pod točkom 2. Dnevnog reda . Više možete poslušati u audio zapisu:

AUDIO ZAPIS

Tijekom točke 9. Dnevnog reda, odnosno Donošenja Odluke o osnivanju i imenovanju Odbora za financije i proračun, vijećnik Vedran Aladić izrazio je nezadovoljstvo predloženim vijećnicima za imenovanje u Odbore te pozvao ostale vijećnike Nezavisne liste Gorana Aladića da napuste sjednicu koji su to i učinili. Sjednicu je napustio i gradonačelnik Grada Donjeg Miholjca Goran Aladić. Vijećnicima se obratio i vijećnik Igor Gavranović koji je također nakon što je izrazio nezadovoljstvo vezano za imenovanje članova u Odbor za statut i poslovnik, napustio sjednicu.

Na 2. Sjednici Gradskog vijeća Grada Donjeg Miholjca donesene su Odluke o osnivanju i imenovanju članova Odbora i Povjerenstava te članovi Upravnog vijeća Dječjeg vrtića “Pinokio” Donji Miholjac, i potpisnici financijskih dokumenata.

Odbor za statut i poslovnik:
Predsjednik: Dražen Trcović
Članovi: Josip Lukačević, Vatroslav Šrajer

Odbor za financije i proračun:
Predsjednik: Josip Lukačević
Članovi: Petar Dobi, Dalibor Stanković,Vatroslav Šrajer, Igor Čupić

Odbora za predstavke i pritužbe
Predsjednik: Vatroslav Šrajer
Članovi: Mladen Loina, Hrvoje Pleša

Odbor za dodjelu javnih priznanja
Predsjednik: Igor Čupić
Članovi: Marko Prusina, Melia Vidaković, Darko Šiklušić, Stjepan Birović, Anela Šovagović, Vatroslav Šrajer

Povjerenstvo za davanje u zakup i prodaju nekretnina
Predsjednik: Vatroslav Šrajer
Članovi: Dražen Trcović, Igor Čupić, Hrvoje Pleša, Petar Dobi

Članovi Gradskog povjerenstva za procjenu šteta od elementarnih nepogoda
Predsjednik: Zorislav Vidaković
Članovi: Marko Milevoj, Dalibor Stanković, Diana Šverer, Ksenija Smrekar, Petar Dobi

Članovi Upravnog vijeća Dječjeg vrtića “Pinokio” Donji Miholjac iz reda javnih djelatnika:
Članovi: Dražen Trcović, Petar Dobi, Hrvoje Pleša, Josip Lukačević

Potpisnici financijskih dokumenata:
Goran Aladić, Dražen Trcović, Igor Čupić, Vatroslav Šrajer

Fotogalerija:


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *