previous arrow
next arrow
Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

VATROSLAV I PRIJATELJI ZA PATRIKA

Vatroslav Šrajer pokrenuo akciju da se Patriku i njegovom ocu napravi nova kuća.

Autor:D.Š.

Nakon što je donjomiholjčanin Vatroslav Šrajer u tv emisiji “Provjereno” pogledao prilog o Patriku Petroviću (17) koji živi sam s bolesnim ocem u uvjetima koji su neprimjereni za život, dirnula ga je tragedija obitelji Petrović, kao i iskrenost i poštenje jednog skromnog slavonskog mladića, te je bez imalo oklijevanja, instinktivno, pokrenuo akciju da se Patriku i njegovom ocu napravi nova kuća.

-Patrik i njegov bolesni otac Branko sigurno zaslužuju da žive u ljudski primjerenim uvjetima, jer ovo gdje sada žive, u što sam se i sam uvjerio je ispod svakog ljudskog dostojanstva .
Ono što me je iznenadilo je nevjerojatna podrška mojih prijatelja i poznanika koji su se istog trena uključili u akciju sa svih strana i došli smo do zaključka da im želimo u rekordnom roku sagraditi novi dom.

Danas sam otišao u Podravske Podgajce, razgovarao sam sa Patrikom i njegovim ocem te došao do saznanja da oni žele kuću, ne gdje su im drugi predvidjeli, nego njihovu vlastitu.

Krećemo vrlo brzo, papiri za rušenje stare kuće su navodno napravljeni i odmah poslije Uskrsa išli bi sa rušenjem starog i sa početkom gradnje novog doma.
Iskreno se nadam i vjerujem u sve ljude koji su pokazali veliko srce, slavonsko, hrvatsko, da ćemo u rekordnom roku napraviti novu kuću i ne mogu dočekati da Patriku i njegovom ocu Branku uručimo ključeve novoga doma, gdje će živjeti u jednoj lijepoj i svjetlijoj budućnosti.

Zahvaljujem se svima na podršci, posebno dečkima s kojima usko surađujem i koji su mi se istog trena javili i svako je preuzeo svoj segment tko će što raditi. Svi oni koji žele pomoći su dobro došli da nam se pridruže. Nadam se da nas birokracija neće usporavati u ovoj dobroj, kvalitetnoj i plemenitoj akciji.- rekao je Vatroslav Šrajer

Fotogalerija:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *