previous arrow
next arrow
Slider

Miholjština.info

Prvi informativni portal Miholjštine

POVODOM NADOLAZEĆEG BLAGDANA USKRSA UKRAŠEN TRG A. STARČEVIĆA U DONJEM MIHOLJCU

Grad Donji Miholjac pokrenuo je inicijativu uređenja grada povodom nadolazećeg blagdana Uskrsa, pa je tako uređeno samo središte Grada.

Danas. 30.03.2021. na Trgu A. Starčevića, mališani Dječjeg vrtića Pinokio iz Donjeg Miholjca pisanicama koje su sami izradili, ukrašavali su ukrasnu vrbu i tom prigodom su zapjevali i zaplesali te se fotografirali sa velikim Zekom koji ih je najviše oduševio.
Prije nekoliko dana uskrsne pisanice i Zekoland na ulazu u mali park su postavili učenici i djelatnici srednje škole , tako da je sada cijeli centar grada u ozračju nadolazećeg blagdana Uskrsa.

U uređenju centra grada sudjelovali su Srednja škola Donji Miholjac, Dječji vrtić “Pinokio”, Turistička zajednica grada Donjeg Miholjca, Dnd Donji Miholjac, a tehničku potporu dale su tvrtke Doroslov d.o.o. sa svojim djelatnicima i Elektro Antić. Gradonačelnik Goran Aladić ovom prigodom zahvalio se svima koji su sudjelovali u ukrašavanju grada.

Stablo koje su pisanicama ukrasila djeca Dječjeg vrtića “Pinokio” donirala je Marica Ivanišić iz mjesta Šag, a Instalacija zeke, donacija je naše, već poznate talentirane amaterske umjetnice gđe. Kornelija Peica.

Fotogalerija:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *